Teljesítmény kalkulátor
Termékeink
Hírlevél feliratkozás
Linkek


Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató

 

Rendelés menete1. Regisztráció és Belépés az oldalra.

2. E-mail címére értesítést kap a Regisztráció megerősítéséről, a megerősítéshez kattintson az e-mail-ben szereplő linkre!

3. Helyezze a kiválasztott terméket a kosárba.

4. A Kosár tartalmára lépve, ellenőrizze a megvásárolni kívánt termék darabszámát. A „törlés” gombra kattintva törölheti a kosár tartalmát. Mennyiség megadását követően automatikusan frissül a  tartalma, ha ez mégsem történne meg, válassza a „kosár frissítése” gombot.

5. Rendelés feladása.

6. Szállítási/Számlázási adatok megadása.

Új szállítási és számlázási cím is megadható, amennyiben a regisztráláskor megadott címektől eltérő címet/címeket szeretne megadni.

 

7. Az adatok megadását követően a „Megrendel” gombra kattintva tudja elküldeni megrendelését, illetve megjegyzést is küldhet a megrendelésével. (Pl: a megrendelt termék, vagy szolgáltatás színével kapcsolatosan.)

 

8. E-mail-ben a megrendelésével kapcsolatosan visszaigazolást kap.

9. A beérkezett megrendelését telefonon minden esetben visszaigazoljuk, illetve egyeztetjük az adatokat!

 

Rendszerünk 48 órán belül visszaigazolja az Ön rendelését, így ha ezen időintervallumon belül nem kapna elektronikus tájékoztatást, kérjük lépjen kapcsolatba velünk a +36-30/218-2998-as telefonszámon, ahol a rendelésével kapcsolatosan további felvilágosítást kaphat.

FIGYELEM! A megrendelésben feltüntetett árak nem tartalmazzák a szervíz és beszerelési árakat, ezek külön költséget képeznek. A szerelés és a szervíz szolgáltatás ára a BESZERELÉS fülben található, illetve egyedi árajánlat alapján kerül megállapításra. Kérjen árajánlatot telefonon a +36-30/218-2998-as telefonszámon!